Over Jolique

Kidswear

Over Jolique

Kidswear

We hebben een leuke collectie voor de schattige baby’s, de nieuwsgierige peuters, de hippe schoolkinderen en de stoere tieners. We kunnen ieder kind van top tot teen aankleden dus je hoeft voor een complete outfit maar naar 1 winkel om te kunnen slagen voor zowel kleding als schoenen!

We bieden diverse betaalbare collecties aan, dus er is altijd wel iets wat je leuk vindt.

Maar ook voor een hippe rugzak, leren kinderriem, kraamcadeau of een leuk kindersieraad kun je bij ons terecht. We hopen je snel te ontmoeten in onze winkel!

Over ons

Jolanda & Angelique

Hey,
Voor diegene die ons nog niet kent, wij zijn Jolanda en Angelique en we zijn al 49 jaar zussen van elkaar. We hebben allebei een gezin en zijn beide woonachtig in Brouwhuis.

Jolanda is, voordat we de winkel begonnen, altijd financieel administratief medewerkster geweest en Angelique heeft daarvoor 5  1/2 jaar bij Toverland gewerkt.
  In de zomer van 2020 kwam het idee, wat bij Jolanda al heel lang een droom was, om een eigen winkel te gaan beginnen. We hebben er veel over gesproken wat de mogelijkheden waren en wat we wilden, de ideeën vlogen over de tafel en het enthousiasme werd groter en groter. Een pand regelen had nog even wat voeten in de aarde maar het is gelukt en zo is onze eigen kinderkleding en kinderschoenenwinkel geboren. In Winkelcentrum Brouwhorst  hebben we toen de kinderschoenenwinkel Shoes for Kids overgenomen. Na een opfrisbeurt en kleine verbouwing werd Jolique Kidswear een feit. De naam is een combinatie van onze beide namen, hoe leuk is dat!!!

Wij zijn er ontzettend trots op en we hopen natuurlijk dat wij de komende jaren vele kinderen mogen aankleden met onze hippe en stoere collectie van hele leuke kleding- en schoenmerken. Er is voor ieder wat wils in de leeftijd van 0 t/m 14 jaar.

Wij hopen vele klanten te mogen ontvangen in onze leuke winkel. U bent van harte welkom!!

De koffie en thee staat voor u klaar en voor de kinderen is er een lekkere traktatie.

Tot gauw!!
Groetjes van Jolanda en Angelique